Назад до Началната страница

Доставка и плащане

Фирма "Хит Електроникс" работи със следните куриерски фирми":

- Еконт Експрес

- Спиди

> Разходите за доставка са според тарифите на избраната куриерска фирма+съпътстващите разходи по обработка и опаковка на съответната пратка. За всяка направена стандартна поръчка/с избран куриер и попълнен адрес за доставка/ преди потвърждаването и автоматично се калкулира разхода за доставка по съответната поръчка. Тези разходи са за сметка на Хит Електроникс, която от своя страна ги включва в крайната сметка или фактура на клиента. По изричното писменно желание на клиент пратката може да бъде изпратена по куриер с транспортни разходи за сметка на получателя. Когато в кошницата има поставен продукт с безплатна доставка, то тогава цялата поръчка се доставя безплатно.

> Срока за доставка е от 1 до 3 работни дни за всички налични продукти на склад и зависи от обслужването на съответното населено място. За продуктите, които не са налични на склад допълнително се уточнява срока за доставка.

     Фирма Хит Електроникс не носи отговорност за забавени пратки по независещи от нея причини.

При покупка на стойност по-голяма от 1000 лв и тегло на пратката до 30 кг, доставката е безплатна. При покупки на стойност над 2000 лв без значение от теглото доставката е безплатна.

 

loading...