Правилник

 1. Общи условия

  Собственик на интернет магазина е „Хит Електроникс” ООД, ЕИК 111029278, ДДС регистрация – BG111029278  с адрес: гр. Монтана ж.к. „Плиска” бл.4 вх. В ап. 1. Адрес кореспонденция – гр. Монтана ул.“ Панайот Хитов“ 46
  Поръчките и запитвания могат да се правят:
  на e-mail адрес: info@hit-electronics.com
  чрез директна покупка в електронния магазин
  на телефон: +359 96 304 314; +359 876 304 314
  Поръчките в интернет магазина могат да бъдат заявявани 24 часа в денонощието през цялата година. Поръчките се изготвят в работни дни след 15ч. В Събота и Неделя, както и в празничните дни, поръчките се разглеждат в най - близкия работен ден. Приемането на поръчките се осъществява от момента на потвърждаване на поръчката от клиента чрез e-mail или по телефона.
  Необходимо условие за реализация на поръчката е да подадете Вашият телефонен номер и e-mail адрес, две имена за получател и адрес за доставка.
  След като заявите поръчката, ще получите e-mail или телефонно обаждане с детайлите за поръчката.
  Потвърждаването на поръчката означава, че:
  5.1         сте се запознали с общите условия:

  5.2         изразявате съгласие за събиране на личните Ви данни, необходими за осъществяване на поръчката в интернет магазина ,

  5.3         изразявате съгласие, с което подписвате договор за покупка,

  5.4         съгласни сте с правилника на магазина и ще го съблюдавате.

  6     В случай, че даден продукт от поръчката не е достъпен в магазина, тогава клиентът ще бъде информиран за ситуацията с неговата поръчка и ще бъде взето решение по какъв начин ще се реализира поръчката (дали ще има частична реализация, дали ще бъде удължен периода за получаване и дали ще бъде анулирана цялата поръчка).

  7     Клиентът може да се откаже от цялата поръчка до момента на нейното изпращане.

  8     Цените, които са посочени в интернет магазина са в български левове с включено ДДС и важат само при електронно пазаруване /през сайта или по телефона/.

  9     Реализацията на поръчката, направена от клиента се осъществява чрез наложен платеж-пощенски паричен превод, чрез плащане по банков път или чрез електронно разплащане през системата на peypal, като разходите свързани с доставката /обработка на поръчката, опаковане и куриерска услуга/ до посочен от Вас адрес се калкулират отделно и се добавят към стойността на поръчаните продукти. При направена стандартна поръчка разхода за доставка излиза в крайната сметка на клиента автоматично преди да се потвърди самата поръчка. Тези разходи са за сметка на Хит Електроникс, която от своя страна ги включва в крайната сметка или фактура на клиента. По изричното писмено желание на клиент пратката може да бъде изпратена по куриер с транспортни разходи за сметка на получателя. Когато в кошницата има поставен продукт с безплатна доставка, то тогава цялата поръчка се доставя безплатно.

  10  Не носим отговорност за евентуални закъснения при доставката на поръчката, които са възникнали по вина на куриера.

  11  Всички продукти са визуализирани със снимка. Фирмата си запазва правото да изпрати продукт, който не отговаря точно на снимката, но като функционалност, характеристики и цена отговаря напълно на продукта от снимката;

  12  Надзорни органи:

  (1) Комисия за защита на личните данни (КЗЛД)

  Адрес: София 1592, бул. "Проф.Цветан Лазаров" 2, тел.: (02) 940 20 46, факс: (02) 940 36 40

  e-mail: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

  уебсайт: cpdp.bg
  (2) Комисия за защита на потребителите (КЗП)
  Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6, 
  тел.: 02 / 980 25 24 
  факс: 02 / 988 42 18 
  гореща линия: 0700 111 22 
  Уеб сайт: kzp.bg
  (3) Платформа за АРС (Алтернативно решаване на спорове)

  При възникнал спор, който не може да бъде решен съвеместно с ОНЛАЙН МАГАЗИНА, можете да използвате официалния уебсайт:

  ec.europa.eu/consumers/odr

   

loading...