Назад  |   Начало  »  И ОЩЕ...  »  НАПРАВИ СИ САМ  »  КИТОВЕ СГЛОБЕНИ  »  България  »  КИТ РЕЛЕ ЗА ВРЕМЕ 12V С ОТЛОЖЕН СТАРТ

КИТ РЕЛЕ ЗА ВРЕМЕ 12V С ОТЛОЖЕН СТАРТ

Назад
Арт.№: 22361 Добави в любими
10.60 лв
над 3 бр: 9.800 лв
Коментирай цената
бр
В наличност Произход: България За поръчки: 096 / 304 314 Направи запитване › Бърза поръчка / Fast order без регистрация! Резервирай и вземи от
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за КИТ РЕЛЕ ЗА ВРЕМЕ 12V С ОТЛОЖЕН СТАРТ

Реле за време с отложен старт.

Захранване: 12VDC
Изход реле с превключващ контакт: 7A-240VAC / 12A-12VDC;
Задействане на модула: от импулс +12VDC (например бутон)
Време за отлагане на стартирането с два обхвата: A=1-7s; Б = 2-14S;
Време на работа на изхода (реле): 5s – 5min;
LED индикация за включено реле
Размери: (ДхШхВ) 49х31х19мм

Това реле за време се задейства след подаване на запускащ импулс +12VDC на клема S и след изтичане на зададеното времето на закъснение. Забавянето на времето на включване се определя с тример RP1, а джъмпера J1 определя обхват А или Б (поставен джъмпер).
Времето на включено състояние на изходното реле се задава с тример RP2 и се индицира със светодиода. Релето може да се изключи ръчно с външен бутон между изводи ST/TS.
След изтичане на работния цикъл (забавяне/работа на релето) модула остава в режим на очакване на ново включване неопределено дълго време.

Ако на управляващия вход "S" има подадено постоянно напрежение +12V, то релето ще се задейства след прекъсване на веригата към този извод и изтичане на времето на закъснение за включване. Ако по време на закъснението се възстанови отново + 12V на извода релето няма да се задейства. Тази функция дава възможност продукта да се използва като проста аларма, като охранителната лини се включва във веригата на S бутон и неиното прекъсване би активирало сирена която е включена в изходната верига на релето с определено закъснение. Като това време на закъснение следва да се настрой индивидуално, така че да дава възможност на поребителя да изключи алармата.

 

 

Характеристики на КИТ РЕЛЕ ЗА ВРЕМЕ 12V С ОТЛОЖЕН СТАРТ

видреле електронен модул
напрежение вх (зах.)12V DC

Коментари за КИТ РЕЛЕ ЗА ВРЕМЕ 12V С ОТЛОЖЕН СТАРТ

КИТ РЕЛЕ ЗА ВРЕМЕ 12V С ОТЛОЖЕН СТАРТ КИТ РЕЛЕ ЗА ВРЕМЕ 12V С ОТЛОЖЕН СТАРТ
10.60 лв