Назад  |   Начало  »  И ОЩЕ...  »  ЗА ДОМА И АВТОМОБИЛА  »  ДРУГИ АКСЕСОАРИ ЗА ДОМА  »  Полша  »  СЕНЗОР ДАТЧИК ЗА ВЯТЪР

СЕНЗОР ДАТЧИК ЗА ВЯТЪР

Назад
Арт.№: 22298 Добави в любими
245.00 лв
Коментирай цената
бр Купи на изплащане ›
В наличност Произход: Полша За поръчки: 096 / 304 314 Направи запитване › Бърза поръчка / Fast order без регистрация! Резервирай и вземи от
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за СЕНЗОР ДАТЧИК ЗА ВЯТЪР

ДОСТАВКА ДО 5 РАБОТНИ ДНИ!

Контролер и датчик за вятър STR-W
Контролерът заедно с външния сензор за вятър е предназначен за наблюдение на текущата скорост на вятъра. Ако скоростта на вятъра надвишава дадена прагова стойност, вътрешното реле ще се включи. В комбинация с регулатори за ролетни щори STR-3 или STR-4 тя позволява да се изгради система, която затваря ролетни щори на прозорци или прибира тенти, ако вятърът е твърде силен.
Контролерът работи в два режима:
Непрекъснат:
Ако скоростта на вятъра надвишава дадена прагова стойност, вътрешното контактно реле се затваря и остава затворено за цялото време на поривите на вятъра.
Диапазонът на регулиране на скоростта на вятъра, в който се отчита, алармата се регулира плавно от 30 км / ч (позиция А) до 80 км / ч (позиция Б).
В комбинация с регулатори на ролетни щори STR-3 и STR-4, непрекъснатият режим осигурява затваряне на ролетни щори в момент на силен вятър и ги заключва в затворено положение, докато вятърът престане.
Импулсен режим:
Ако скоростта на вятъра надвишава предварително зададената стойност, вътрешният контакт на релето се затваря за около 1,5 s, като изпраща команда за еднократно затваряне до контролерите на ролетни щори. В комбинация с контролерите за ролетни щори STR-3 и STR-4, този режим гарантира, че щорите са затворени, когато се появят силни ветрове, но по-късно потребителят може да повдигне щорите по всяко време.
Диапазонът за регулиране на скоростта на вятъра, при който се отчита алармата, се регулира плавно от 20 км / ч (позиция D) до 70 km / h (позиция C). 

Тип: датчик за вятър
Степен на защита: IP20 (за контролер), IP65
Захранващо напрежение: 100 - 265V AC
Вид изход 1: SPST-NO
Работна температура: -15 - 50°C  
Товароспособност на контактите АС: (при активен товар) 2A / 230V AC 

Коментари за СЕНЗОР ДАТЧИК ЗА ВЯТЪР

СЕНЗОР ДАТЧИК ЗА ВЯТЪР СЕНЗОР ДАТЧИК ЗА ВЯТЪР
245.00 лв
Купи на изплащане ›