Назад  |   Начало  »  И ОЩЕ...  »  ЗА ДОМА И АВТОМОБИЛА  »  ОХРАНИТЕЛНИ СИСТЕМИ  »  Китай  »  СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

Назад
Арт.№: 14363 Добави в любими
350.00 лв
Коментирай цената
бр Купи на изплащане ›
В наличност Произход: Китай За поръчки: 096 / 304 314 Направи запитване › Бърза поръчка / Fast order без регистрация! Резервирай и вземи от
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

Модулна система за контрол на достъпа включваща: модул за управление, резервен захранващ модул с акумулаторни батерии, четец за чипове, светеща табела с адреса на блока, електрически насрещник.

Чрез системата се заключва външната врата на сградата и достъпът става, чрез чип, който е в удобен вид за закачване и на ключодържател. Доближавайки чипа до табелата с адреса на сградата, врата се отключва за 5 секунди, през което време трябва да дръпнете дръжката на вратата. При последващото затваряне на вратата тя отново ще е заключена.

Стойността на един брой чип е 2.50 лв. и няма ограничение за броя на чипове, които ще се обучат към една система.

Фирмата предлага монтаж на оборудването и въвеждане в експлоатация срещу 100 лв.

Гаранцията на оборудвсането е 1 година, а при извършен монтаж - 3 години.

Системата е много подходяща за заключване на външни врати на жилищни сгради с повече от едно домакинство с цел ограничаване /контролиране/ на достъпа на външни лица до сградата.

Предлагаме също при желание от клиента подмяна на външната врата на сградата с алуминиева или PVC на много преференциални цени.

При желание от клиентите извършваме и монтаж на нови домофонни уредби, като цените за един апартамент започват от 35 лв. Предлагат се уредби, както с аудио връзка, така и с видео контрол.

Допълнителна информация за СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

pdf-img

Коментари за СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА
350.00 лв
Купи на изплащане ›