Назад  |   Начало  »  ЗА ВАС ТЕХНИЦИ  »  УРЕДИ,ИНСТРУМЕНТИ, КОНСУМАТИВИ  »  МУЛТИЦЕТИ ИЗМЕРВАТЕЛНИ УРЕДИ  »  Китай  »  Ватметър, енергометър, електромер. Уред за измерване консумацията на електрически уред. Power meter TS-836A

УРЕД ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КОНСУМАЦИЯ

Назад
Арт.№: 11584 Добави в любими
26.00 лв 29.90 лв*
над 3 бр: 24.000 лв
Коментирай цената
бр
В наличност Произход: Китай За поръчки: 096 / 304 314 Направи запитване › Бърза поръчка / Fast order без регистрация! Резервирай и вземи от
Рейтинг: 3.0/5 на базата на 10 оценки

Инфо за Енергомер, Уред за измерване консумацията на електрически уреди TS-836A

Енергометъра служи за отчитане, измерване и потребление на електрическа енергия на електрическите уреди, изчислява разходите на енергия и регистрира времето на свързване на уредите по ясен и "прозрачен" начин. Измерените действителни стойности се изобразяват на LCD дисплей. Устройстовото лесно може да се включи към електрически контакт  на 230VAC/50Hz и следователно към него да се свърже електрическия уред за измерване. За да се калкулира реалният разход на енергия е нужно, да се зададът ръчно стойности на актуални цени за консумираната енергия. Въпреки, че метъра е много прецизен, не е подходящ за официално измерване на електрическа консумация.

Измерва: Ток /А/, Напрежение /V/, Консумация /kWh/, Мощност, Калкулира сума за плащане, показва час и ден, 1 тарифа. Измервателя е снабден с акумулаторна батерия, която запазва данните ако прекъсне мрежовото напрежение.

Захранване: 230V AC

Честота: 50 Hz

Максимален ток: 16A

Максималната мощност: 3680W  (активен товар)

Точност на измерване: ± 2%

Измервателен обхват: 1 ~ 3680W

Измерване на напрежение диапазон: 200V AC - 250V AC

Измерване на ток диапазон: 0.01A – 16A

Честота на напрежението: 50-60 Hz

Работна температура: 0 ~ 50 °C

 

Допълнителна информация за Енергомер, Уред за измерване консумацията на електрически уреди TS-836A

С помощта на енергометъра, можете да следите консумацията на електроенергия на включения към него електрически консуматор. Уредът показва в реално време всички параметри на електрическата мрежа като: ток, напрежение, честота, фактор на мощността и консумация на електроенергия. Има възможност да се настрой една тарифа и нейната средна цена, като по този начин ще знаете колко харчи, включения към енергометъра уред. Това позволява оптимизиране на изразходването на електроенергия и намаляване на сметките за ток. Уредът има и защита от деца, което важно условие за тяхната безопасност. Батериите, включени в комплекта, позволяват дори при спиране на електрозахранването, електромерът да не загуби показанията си.

Характеристики на УРЕД ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КОНСУМАЦИЯ

измерване-видовеACV-променливо напрежение, ACA - променлив ток, F - честота, P - мощност
диапазон измерване ACA16A
диапазон измерване F50Hz
виддруги

Коментари за Енергомер, Уред за измерване консумацията на електрически уреди TS-836A

УРЕД ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КОНСУМАЦИЯ УРЕД ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КОНСУМАЦИЯ
26.00 лв 29.90 лв*