Уважаеми клиенти, на 09.12.2023 търговския обект на фирмата ще работи до 14.00h! 
Назад до КАБЕЛИ

КАБЕЛИ НА РОЛКА СИЛНОТОКОВИ

Инсталационни кабели и проводници.

Силови кабели на метър за изграждане на ел. инсталации и мрежи.

 

Филтри
30 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
вид кабел Изчисти
сечение (мм) Изчисти
брой жила Изчисти
На страница по:

Кабелът представлява метален електрически проводник, обвит с токоизолиращ материал или снопове от повече изолирани помежду си проводници в обща защитна обвивка. Служат за пренасяне и разпределение на електрическа енергия в електрическите мрежи. Кабелите се използват за изграждане на електроинсталации за електрозахранване на битови, електрически, професионални и индустриални уреди.

В магазин Хит-Електроникс може да намерите инсталационни кабели като:

ПВВ-МБ1 кабел или мостов кабел за изграждане на електрически инсталации и осветителни мрежи на жилищни сгради и промишлени помещения. Този кабел е плосък с едножични медни жила с цветна изолация за всяко и обща обвивка за монтаж в закрити сухи помещения, в тръби, канали, под и над мазилка. 

СВТ кабел е силов меден кабел за ниско напрежение с PVC изолация, PVC обвивка и медни жила. Подходящ за пренасяне и разпределение на електрическа енергия при изграждане на електрически мрежи и инсталации за неподвижно полагане, при номинални напрежения Uo/U 0,6 до 1 kV с честота 50 Hz. Кабелът е устойчив на атмосферни влияния и слънчева радиация. Може да бъде пряко или непряко полаган в земята.

ШВПЛ кабел (H03VH-H). Плосък захранващ кабел с гъвкави медни жила за свързване на битови електрически уреди, прибори и апарати към електрическата мрежа.

ШВПС кабел (H05VV-F). Многожилен проводник с усукани или паралелно положени гъвкави медни  жила, с поливинилхлоридна изолация и обвивка. Предназначен за свързване на електрически битови уреди,  радио- и телевизионни апарати към електрическата мрежа, за свързване на подвижни консуматори, уреди и апарати при сравнително по-големи механични натоварвания.

ШКПЛ кабел (H05RR-F). Гъвкав шлангов кабел с каучукова изолация за свързване на електрически уреди и подвижни консуматори към мрежи за променлив ток с номинално напрежение Uo/U 300/500 V.

RV-K кабел. Универсален силов кабел с висока гъвкавост за неподвижен монтаж в разпределитени мрежи НН.

Нагревателен кабел. Използва се за защита против замръзване на водопроводи и улуци.

loading...