Поръчките направени през черен петък и уикенд ще се изпълняват в следващите 5 работни дни! Моля, да ни извините за евентуално закъснение при получаването на Вашата поръчка.
Назад към дистанционни smart, wifi, rf, ir

КАБЕЛ HTS2 СЪС СЕНЗОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНОСТ ЗА BROADLINK ДИСТАНЦИОННО

Арт.№: 22798 Сравни
23.00*
лв
21.60
лв
Валидност на промоцията от
01.01.1970 до 01.01.1970
бр.
Бърза поръчка
без регистрация!
Резервирай и вземи
от наш магазин
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
КАБЕЛ HTS2 СЪС СЕНЗОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНОСТ ЗА BROADLINK ДИСТАНЦИОННО
КАБЕЛ HTS2 СЪС СЕНЗОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНОСТ ЗА BROADLINK ДИСТАНЦИОННО
23.00*
лв
21.60
лв
Купи

Инфо

Broadlink HTS2 е USB кабел със сензор за температура и влажност, който може да се използва с универсалното Wi-Fi дистанционно Broadlink RM 4 Pro или Broadlink RM 4 mini

Broadlink HTS2 е USB кабел с вграден сензор за отчитане на промените в температурата и нивото на влажност в помещението. Той е предназначен за употреба с Wi-Fi устройствата Broadlink RM 4 Pro и Broadlink RM 4 mini. Чрез него може да програмирате всяко от двете устройства да включва климатика или овлажнителя, в зависимост от условията в стаята.

USB кабелът Broadlink HTS2 се използва вместо стандартния захранващ кабел на универсалното Wi-Fi дистанционно Broadlink RM 4 Pro или Broadlink RM 4 mini. С негова помощ можете да програмирате устройството да включи климатика, щом температурата се повиши или да активира овлажнителя, ако въздухът в помещението е прекалено сух, а освен това ще виждате данните за температурата и влажността в приложението на вашия смартфон.

 

 

Характеристики

Тегло (кг.)
0.03

Коментари

loading...