Назад  |   Начало  »  АКТУАЛНО  »  ПРЕПОРЪЧАНО  »  Китай  »  WIFI SMART IR ДИСТАНЦИОННО BROADLINK RM 4 MINI

WIFI SMART IR ДИСТАНЦИОННО BROADLINK RM 4 MINI

Назад
Арт.№: 22796 Добави в любими
43.80 лв 49.90 лв*
Коментирай цената
бр
В наличност Произход: Китай За поръчки: 096 / 304 314 Направи запитване › Бърза поръчка / Fast order без регистрация! Резервирай и вземи от
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Универсално IR/Wi-Fi дистанционно Broadlink RM 4 Mini

Broadlink RM 4 Mini

Универсалното дистанционно управление Broadlink RM4 Mini ви позволява да контролирате всички устройства в дома си, които имат инфрачервена връзка, като телевизор, климатици, DVD или музикално оборудване. Благодарение на лесното управление (с приложението за управление за Android и iOS), можете да ги контролирате отвсякъде, дори когато сте далеч от дома. Той е съвместим с гласовите асистенти на Alexa и Google. Освен това, с помощта на сензора Broadlink HTS2, можете да измервате температурата и влажността във вашия дом. Компактният му размер позволява поставянето му навсякъде, а стилният и прост дизайн го прави подходящ за всички видове интериори.
Освен да включвате и изключвате устройства по всяко време и място, можете да създадете и т.нар сцени, т.е. стартирайте няколко устройства едновременно с едно щракване. Благодарение на възможността да настроите таймер, той кара устройствата да се включват или изключват точно в момента, в който имате нужда.
Ако сте далеч от дома, можете да включите и изключите устройствата, като използвате приложението, според вашите нужди. Благодарение на приложението можете също да проверите дали избраното устройство е включено или не. Всичко се прави в реално време.
Използвайте сензор за температура и влажност (HTS2), така че самите устройства да реагират на твърде висока температура или твърде ниска влажност на въздуха.

Универсално дистанционно Broadlink RM 4 Mini е Wi-Fi контролер, с помощта на който може да управлявате домашните си електроуреди през вашия смартфон или таблет от всяка точка на земното кълбо. Единственото, което ви трябва е Wi-Fi мрежа. Веднъж свързан към нея, Broadlink RM 4 Mini ви дава достъп от разстояние до управлението на техниката във вашия дом посредством безплатно приложение за смартфони e-Control. Първоначално трябва да добавите уредите, които искате да контролирате, в приложението и да „обучите“ RM 4 Mini как да управлява съответното устройство (климатик, телевизор, DVD, осветление, пр.), клонирайки дистанционното му. Broadlink RM 4 Mini работи само в пределите на стаята (т.е. нуждае се от пряка видимост към уреда), тъй като IR лъчите не преминават през стени.

e-Control е универсално приложение за смартфони, таблети и др. (работи както с Apple iOS, така и с Android) Просто свалете апликацията, инсталирайте я и я свържете към вашата Wi-Fi мрежа. Свързването на Broadlink RM 4 Mini към Wi-Fi мрежата отнема не повече от 30 секунди. Поддържа 802.11 b/g/n стандарт и криптиране на връзката WPA, WPA2, WEP и други, TP-Link, D-Link WPS.

Таймерът е една от функциите на RM 4 Mini, която улеснява значително ежедневието ви. Например вече няма нужда да студувате, докато климатикът успее да стопли помещението, просто настройте климатика да се включа преди да се приберете от работа. Друга удобна функционалност е възможността да програмирате контролера да изпълни дадена задача, ако условията се променят – например климатикът да се включи на охлаждане, ако достигне определена, по-рано зададена температура (зависи от модела).

Сензор за температура и влажност

Универсалното дистанционно Broadlink RM 4 Mini може да се използва в комбинация със сензорен кабел Broadlink HTS2 (не е включен в комплекта), който отчита температурата и нивото на влажност в помещението. С негова помощ може да програмирате устройството да включи климатика, щом температурата се повиши, а ако въздухът в помещението е сух, да активира овлажнителя.

Cloud база данни с над 50000 IR кодове

Базата данни съдържа голям брой IR кодове за богата гама домашни електроуреди от различни производители. Тя се актуализира постоянно и предлага лесна настройка, само с едно натискане на бутона.


Спецификации:
Broadlink RM4 mini
Размери: 4.8 x 4.8 x 4.4 cm
Тегло: 60гр
WiFi честота: 2,4 GHz 801,11 b / g / n
ИЧ честота: 38kHz
Контрол: чрез мобилното приложение Broadlink e-Control, Alexa, Google Assistant
360 ° инфрачервен нагревател
Работи със сензора за температура и влажност HTS2

Коментари за Универсално IR/Wi-Fi дистанционно Broadlink RM 4 Mini

WIFI SMART IR ДИСТАНЦИОННО BROADLINK RM 4 MINI WIFI SMART IR ДИСТАНЦИОННО BROADLINK RM 4 MINI
43.80 лв 49.90 лв*