Назад до ЗА ДОМА И АВТОМОБИЛА

АВТО КАБЕЛИ, ПРЕХОДИ, ПАНЕЛИ

Авто аудио. Адаптори за автомобилни антени. Адаптори за автомобилни инсталации, панелни радиоприемници. Адапторни рамки за авто радио. 

Филтри
1386 Продукта
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
брой пинове Изчисти
марка Изчисти
цокъл Изчисти
На страница по:

Адапторни рамки за авто радио.

При подмяна на фабричното авто радио, CD, мултимедия с друг модел, често остава разстояние. Рамките за авто радио улесняват процеса на подмяна на оригиналното радио, осигурявайки лесна инсталация и естетичен вид. В Хит-Електроникс ще намерите богат избор от рамки от тип 1-DIN и от тип 2-DIN за различни марки автомобили.

Адаптори за автомобилни инсталации, панелни радиоприемници.

С помощта на преходните автомобилни букси, инсталирането на ново радио на всяка марка кола се извършва лесно и бързо. При нас ще намерите Адаптори за автомобилни инсталации, Адаптори за панелни радиоприемници, Конектори за фабрични радиоприемници, Адаптори за високоговорители, Кабели за HF Parrot, THB, ISO конектори.

Адаптори за автомобилни антени с ISO, DIN, Fakra, RAKU и други конектори. Антенни преходи за радио антени, GPS и GSM антени, за навигация.

AUX преходи. Bluetooth адаптор. Кабели за CD changer. Адаптори за автомобилни лампи. Лентов кабел свързващ радиото с панел.

Всичко това в магазин Хит-Електроникс и онлайн на www.hit-electronics.com

loading...