Назад до УРЕДИ, ИНСТРУМЕНТИ, КОНСУМАТИВИ

ПОЯЛНИ СТАНЦИИ

Станции за запояване.

Филтри
50 Продукта
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
напрежение вх (зах.) Изчисти
Мощност Изчисти
На страница по:

Запояващи и разпояващи станции. 

Поялната станция несъмнено е основен инструмент за всеки един електротехник, професионалист или любител. Станцията за запояване и разпояване е многофункционално устройство предназначено за запояване и разпояване на електронни компоненти, проводници и елементи.
Станциите за разпояване могат да бъдат с пистолет за засмукване на разтопения калай или с горещ въздух. Станциите с горещ въздух значително улесняват работата с SMD компоненти. Те използват горещ въздушен поток за нагряване на компонентите.
Инфрачервените станции са отделен тип станции за запояване и разпояване. При тях се използва инфрачервен нагревател (плочка) и осигуряват прецизно запояване и разпояване.  

В категорията ще намерите още:

Поялник за лепене на пластмаса -  поялник за лепене на напукани и повредени пластмасови части като брони, фарове и сглобки на фаровете, щипки за панели, пластмасови щифтове и др.
Поялник пирограф - за гравиране на дърво с различна плътност и твърдост, коркови и кожени повърхности.

Независимо дали става дума за професионалисти или любители в електрониката, изберете качествена поялна станция, която Ви позволява да работите бързо, ефективно и икономично.

Хит-Електроникс е вносител на поялници, поялни станции, станции с горещ въздух, разпояващи станции, пирограф, поялник за лепене на пластмаса с марка GORDAK, ZD и YIHUA.

Пазарувайте лесно и удобно онлайн на www.hit-electronics.com или в магазина.

loading...