Назад до ИЗТОЧНИЦИ НА ЕНЕРГИЯ

ЗАРЯДНИ УНИВЕРСАЛНИ

Зарядни за акумулаторни батерии с различни напрежения - 1.2V, 3.7V, 4V, 6V, 12V. Зарядни устройства за оловно-киселинни, NiCd, NiMh, Li-ion акумулаторни батерии. 

При избор на подходящо зарядно трябва да се вземе предвид капацитета на акумулаторната батерия, както и нейното напрежение. 

Филтри
41 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
напрежение вх (зах.) Изчисти
напрежение изх. Изчисти
ток изх. Изчисти
На страница по:

За да се използва една акумулаторна батерия многократно, е необходимо тя да бъде зареждана посредством зарядно устройство.

Зарядни устройства, които предлагаме служат за зареждане на акумулаторни батерии като: оловно-киселинни, NiCd, NiMh, Li-ion акумулаторни батерии. 

Използвайте подходящо зарядно устройство според типа акумулаторна батерия. Не зареждайте батерии, ако устройството, с което ги зареждате, не е предназначено за съответния тип ( химичен състав) на елементите. Например ако имате Li-ion акумулаторна батерия, не само че не е желателно, а и е абсолютно недопустимо да я зареждате със зарядно за Ni-Cd батерии. В противен случай рискувате да увредите батерията до такава степен, в която тя да стане неизползваема. Също така съществува и риск от запалване и сериозни наранявания.

Хит-Електроникс предлага „Умни“ или комбинирани универсални зарядни устройства, с които могат да бъдат зареждани както Ni-Cd, Ni-Mh батерии, така и Li-ion, при това с различни размери на елементите. Тези зарядни сами определят типа на батерията и прилага подходящ режим за зареждане.

Потърсете екипа на Хит-Електроникс ООД за консултация, за да направите най-точния избор на зарядно устройство.

loading...