Назад до КАБЕЛИ НА РОЛКА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ

КАБЕЛИ НА РОЛКА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ Унгария

Сигнални кабели без конектори. Кабели за тонколони. Коаксиални кабели. Кабели за микрофон, слушалки. Кабели аудио-видео. Кабели комуникационни. Контролни кабели.

Филтри
1 Продукт
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
вид кабел Изчисти
брой жила Изчисти
Избрани филтри: Производител: Унгария
На страница по:

В продуктовия каталог на Хит-Електроникс ООД ще намерите сигнални кабели, които се използват за пренос на аудио-видео сигнали, трансфер на данни, за контрол и управление на устройства и др.

Аудио-видео кабели - основното им приложение е при свързване на аудио и видео техника. От голямо значение е качеството на проводника, от който зависи какъв звук и картина ще се предават. При част от този вид кабели, всяко жило е екранирано поотделно. Това се прави с цел да се предпази сигнала от различни видове високочестотни смущения. Тези кабели могат да бъдат едножилни и двужилни, като втория вид се нарича още чинчов кабел.

Кабели за тонколони. Това са двужилни кабели, чрез които се осъществява електрическата връзка между усилвател и говорител.

Коаксиален кабел. Той е съставен от централен активен проводник върху който има изолация, следва екранировка (оплетка) и външна PVC изолация. Той се използва за предаване на високочестотни сигнали във в. ч. техника, контролно-измервателна апаратура за предаване на данни в информационни мрежи, за радиоантени и телевизионни антени към телевизионни приемници, за охранителни видео системи. Най разпространените коаксиални кабели са  RG-6, RG-11 и RG-59.

Кабели за пренос на данни или комуникационни. Те пренасят цифров или аналогов сигнал с ниско напрежение. Това са LAN кабели от типа FTP и UTP, телефонни кабели, информационни кабели.

Кабели за контрол и управление пренасят информационен сигнал, гъвкави и многожични са.

Монтажни проводници. Този вид кабел представлява едножилен изолиран кабел. Той може да бъде едножичен или многожичен. Монтажния кабел се използва за окабеляване на машини и съоръжения, изграждане на електрически инсталации на автомобила и реализиране на схеми. 

Поръчай онлайн или посетете магазин Хит-Електроникс.

loading...