Назад до ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ

ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ Унгария

Електрически ключове за осветление.

Филтри
3 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
монтаж Изчисти
цвят Изчисти
светещ Изчисти
Покажи още филтри
марка Изчисти
Избрани филтри: Производител: Унгария
На страница по:

Електрическите ключове служат за включване и изключване на осветлението в дома, офиса или производствени помещения. Електрическите превключватели имат много опростен механизъм. Електрическите ключове за осветление могат да бъдат предназначени за скрит монтаж и за открит монтаж. Основните видове ел. ключове са:
 Единични ключове – използват се за управление на едно осветително тяло, независимо от броя на лампите. Всички се включват и изключват едновременно.
 Серийни ключове – представляват два или три ключа, монтирани в общо тяло. Всеки от тях управлява самостоятелен токов кръг и това позволява по-голяма гъвкавост при управление на осветлението – може да се включват поотделно или едновременно две или три групи осветителни лампи.
 Девиаторни ключове – използват се за управление на едно осветително тяло от две различни места. Този вид ключове са много полезни при дълги коридори или стълбища, като във всеки край се поставя по един девиаторен ключ.
 Димерни ключове – използват се за контролиране силата на осветлението. Обикновено това става чрез завъртане на ключа. С помощта на димерните ключове може да приглушавате осветлението в стаята.
Основното, което трябва да се знае за електрическите ключове за осветлението е, че те прекъсват и подават единствено фаза към осветителното тяло. Нулата на електрическата инсталация е закачена директно към осветителното тяло.

При нас можете да намерите още: ключове за стълбищно осветление, за звънец, ключове със или без светлинна индикация, ключ тип “мързеливка“, с конец или с метална връвчица, ключ за дистанционно управление на осветлението, щори, декоративни рамки – единични, двойни, тройни. Както и кинетични ключове, които са модерно решение за всеки дом.

Внесете стил и елегантност в дома си ел. ключовете на магазин Хит-Електроникс. Ние предлагаме качествени ключове с красив дизайн и различна цветова гама.  

loading...